array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Rodeotyr

Rodeotyr

Favorit

Rodeotyr til cowboys og cowgirls
Yihaaaa – rodeotyren går amok! Hvem bliver siddende på i længst tid? Der er indbygget konkurrence element, når der bliver opstille en rodeotyr. I vil helt sikkert få lyst til at deltage og vise, at I er firmaets rodeo-mester. 

I traditionel rodeo bliver cowboys og girls testet i forskellige discipliner relateret til kvægdrift. Det er en yderst konkurrencepræget sport, som er opstået omkring kvægdrivning i Spanien, Mexcio og senere USA, Canada, Sydamerika og Australien. En af disciplinerne er ridning på tyr. 

En mekanisk tyr, også kaldet en rodeotyr, er en sjov efterligning af en levende tyr til et rodeo. Den er drevet af en motor, som styrer tyrens bevægelser.

Vi anbefaler en rodeotyr til alle firmaets sjove events, men f.eks. og i forbindelse med en cowboy temafest, firmafamilietivoli eller som afslutning på workshop eller kursus vil en rodeotyr sætte gang i stemningen og humøret. Rodeotyren kan også indgå i en række andre udfordringer som sumobrydning og 5 kampen.

Der er styr på sikkerheden, så I falder blødt, hvis I bliver smidt af tyren. Desuden vil vores personale sørge for, at alle deltagere får en sikker tur på rodeotyren. 

Læs mere...