array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Pole Freestyle Pole Freestyle Pole Freestyle Pole Freestyle

Pole Freestyle

Favorit

Stangen er blot et redskab, stilen er din egen
Hos Pole Freestyle får du en event oplevelse, hvor du får mulighed for at udfordre tyngdekraften, hvor du vil have det sjovt, træning af alle muskler i kroppen, inklusiv lattermusklerne! Så kom og sving med, sammen med kollegaerne til firma eventen eller med tøserne til polterabenden.

Hos Pole Freestyle leverer vi en uforglemmelig sjov oplevelse, med nogle fantastiske instruktører, der altid får humøret til at være højt. Pole dance er en oplevelse værd for alle, uanset køn, form, figur og alder eller med paliet kjole på. Vi har altid fokus på at prøve noget sjovt og at der skal være plads til alle.

Vi justerer gerne i forhold til jeres behov og ønsker. Vi lover at give dig en sporty og sjov dag med sved på panden – uden for meget erotik. Man behøver ikke at have prøvet det før, man skal bare give den gas.

Hos Pole Freestyle er det kun jeres fantasi der sætter grænserne, og vi har tidligere lavet events med alt fra kontorfolk til cross fittere og fra polterabend til både herre og dame loger.

Tempo og antal teknikker vil være alt afhængigt af gruppens ønsker og temperament. Det er jeres dag, og vi er meget åbne over for ideer og forslag såsom valg af musik og andre udfordringer for chefen eller måske den kommende brud/brudgom.

Deltagerne går for det meste derfra en sjov oplevelse rigere og altid med et smil på læben.

Så find jeres indre legebarn frem så kom og sving med os!

Læs mere...