array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Planetarium & Middag

Planetarium & Middag

Favorit

En fantastisk oplevelse under stjernerne
Et event på Tycho Brahe Planetariet bringer Jer helt tæt på stjernerne.

Her er muligheder for teambuilding, foredrag, filmvisning samt middage med efterfølgende fest. Alle Planetariets faciliteter kan stå til Jeres rådighed.

Her møder videnskab underholdning og bliver tilgængeligt og interessant for både store og små.

I kan se film i Rumteatret, som er Planetariets hjerte. Med sit 1.000 m² store lærred leveres en helt særlig filmoplevelse. I kommer med ud på fascinerende rejser i det uendelige univers, helt tilbage til dinosaurernes tid, langt ned under havoverfladen og helt tæt på naturen.

Planetariets store lærred giver Jer en helt speciel og anderledes følelse af at deltage i filmene, både i IMAX-film eller 3D-film.

Jeres middag og fest vil foregå i Tychosalen. Det er Planetariets udstillingssal, som er en hel lille verden af planeter, astronauter og stjerner. Sammen med lokalets rå indretning giver det en helt speciel stemning.

I kan evt. leje DJ til at sætte musik til Jeres fest.

Tycho Brahe Planetarium slog dørene d. 1. november 1989. Ægteparret Bodil og Helge Pedersens havde i længere tid drømt om at give flere mennesker muligheden for at opleve stjernehimlen og astronomiens fascinerende univers. 

Hvis I kommer langvejs fra, hjælper vi gerne med bustransport. 

Læs mere...