array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Partybus Partybus Partybus Partybus Partybus

Partybus

Favorit

Partybus København:

Når bussen kører, starter festen!

Hvordan skaber man den perfekte ramme om den perfekte fest? Man lejer Københavns lækreste partybus.

Glem alt om en kedelig bustur omgivet af sure mennesker – med os får I en bustur, som næppe ryger i glemmebogen lige foreløbigt.

Ordet bus er i virkeligheden slet ikke dækkende for dette mobile diskotek, der indeholder alt, hvad der skal til, for at skabe den fedeste fest.

 

Hvad kan en partybus i København?

I partybussens bar står en professionel bartender, klar til at shake drinks. 

Musikken er udvalgt af DJ’en til netop jeres arrangement. Mænd såvel som kvinder kan give et nummer på poledance-stangen, hvis der er friske gæster ombord.

Der tilbydes flere forskellige festbusser, limousiner, hotel busser og limousiner.

Partybussen kører jer rundt til de steder, hvor I har lyst til at feste – og I undgår dermed irriterende transportid til og fra festen. Hvor stor en del af festen, partybussen fra København skal være, bestemmer i selv. Skal størstedelen af festen foregå i bus, er vi også klar på dette.

Vi vil gerne være for alle uanset pengepung. Derfor er der fri bar til rimelige priser, uden dyre opstartstakster.

I kan helt selv vælge, om I vil køre rundt i 1 eller 7 timer. Bussen lejes i minimum en time, men derudover er vi klar på at køre rundt det meste af aftenen, hvis det er det, som I har lyst til.

 

Partybussen er klar - hvad venter du på?

Partybussen i København er, som du måske allerede har fanget, en glimrende måde at starte, bibeholde eller afslutte et glimrende arrangement: Om dette så er privat eller med firmaet, når de kommer fra firmafesten.

Ønsker du at høre mere om, hvordan du og dine festaber bliver en del af den forholdsvis nye trend med rullende fester?

Så kontakt os via kontaktformularen til højre, og modtag et uforpligtende tilbud!

Vi tilpasser os dine behov og strækker os meget langt, for at opnå den helt igennem fantastiske oplevelse for alle, som er en del af festen.

Læs mere...