array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Pakketransporten

Pakketransporten

Favorit

Pakketransporten – action i teambuilding
Pakketransporten dækker over et moderne spil! I involveres i det store strategiske plot, som stiller krav til deltagernes økonomiske sans, moral, samarbejdsevner og teamånd.

Spillet er bygget på en konstrueret virksomhed og univers med sin egen virkeligt. Som deltagere skal I forholde Jer til nye love, international politik og bureaukrati.  Derudover blomstrer kriminaliteten, så der skal også tages forbehold over for tyve, som er ude efter Jeres gods.

I bliver præsenteret for ”DB-leveries”, som er et kurér-firma i stor vækst. De er i gang med at udvide og søger derfor nye kurérer. Det er her, at I kommer ind i billedet. I skal være aspiranter. For at få jobbet skal I klare den svære test.

Jeres opgave er at tage Jer af en top hemmelig levering. I får ansvaret for en lille pakke med skrøbeligt hemmeligt indhold, som skal bringes til særlig destination. Her vil I blive udsat for alskens prøvelser og forhindringer. I skal hele tiden huske at formålet er at ankomme til bestemmelsesmålet uden, at pakken har taget skade.

I teambuildings eventet “Pakketransporten”, bliver I delt op i hold af transportører. Sammen skal I klare de forskellige udfordringer! Det bedste hold bliver til sidst kåret som vinder.

Eventet bliver altid skræddersyet til Jeres ønsker, f.eks. hvis der specifikke ønsker til teambuilding eller udfordringer.

Arrangementet kan med fordel afsluttes med en 007 Fest eller lignende spiontema.

Læs mere...