array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
paintball

paintball

Favorit

Action-packed teambuilding
Paintball er spænding og underholdning, men kan med fordel kombineres med teambuilding og lederudvikling. Her kan I tage undervisningen ud fra klasselokalerne og ud, hvor I får adrenalin-kick, sved på panden og høj puls.

I bliver delt op i hold, hvorefter I får ansvar for hinandens sikkerhed. I skal dække hinanden og i samlet flok overliste Jeres ”modstandere”. Herigennem få I IKKE kun brug for Jeres kompetencer inden for strategi og koordination, men I bliver nødt til at udvise handlekraft og beslutningsdygtighed.

Når spillet er i gang, vil I blevet revet med af stemingen. Jeres krop og psyke bliver indstillet på, at I er i ”fare” og I lærer derved også Jer selv bedre at kende. Hvordan reagerer I under pres? Det kan give Jer gode redskaber til stresshåndtering. Desuden kan I få uvurderlig viden om Jeres gruppedynamik.

Paintball kan med fordel kombineres med Gokart til de fartgale, eller Sumobrydning, som giver Jeres et event et mere humoristisk indslag.

Vi anbefaler, at I afslutter Jeres aktive dag med en god middag og fest, hvor I har mulighed for at tale og grine af Jeres dag og prale med Jeres præstationer.

I vil modtage instruktion af vores dygtige instruktører. Vi udlåner dragter og masker og alt nødvendigt udstyr til Jeres paintball arrangement. 

Et klassisk valg som firmaevent. Se andre bud her.

Læs mere...