array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
På Vejen Igen På Vejen Igen

På Vejen Igen

Favorit

Live musik til firmafesten eller til privatfesten er altid bedst!
”På Vejen Igen” er en dynamisk duo der altid formår at sætte gang i hvilken som helst fest, lige fra en firmajulefrokost til en 50-års fødselsdagsfest. Duo ‘en (Kim og Frede) er sammensat af en ”suppe, steg og is” musiker og en rockmusiker fra Fyn.

Der bliver spillet alt slags festmusik, der passer til enhver slags fest og smag. ”På Vejen Igen” underholder med et godt og alsidigt repertoire, som efterhånden dækker alle genrer. De tilpasser musikken til privatfester i forsamlingshuse og til firma arrangementer, rundt omkring i hele landet.

”På Vejen Igen” spiller en behagelig og afdæmpet dinnermusik, med mulighed for festlige indslag med sange, taler og ikke mindst festlige toner til hyldester og skåle.
Musikvalget vil altid blive tilpasset efter ønsker og behov, så festen bliver en god oplevelse! – Musikønsker er altid velkomne.

Duo ‘en spiller alt lige fra ”Himmelhunden” til ”Smoke on the water”, så hvad enten der skal holdes en 80-års fødselsdag eller holdes et bryllup med rockmusik, så står ”På Vejen Igen” klar med en bred vifte af musik til hele festen og de vil med garanti få gæsterne ud på dansegulvet.

 

Læs mere...