array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Mountainbike Kørsel

Mountainbike Kørsel

Favorit

Få fuld fart og spænding med MTB
Vi I gerne give Jeres medarbejdere en aktiv udendørs oplevelse, anbefaler vi, at I tager en tur ud på mountainbike.

Mountainbiken er en solid cykeltype, som er særligt egnet til kørsel i råt terræn. De brede dæk med grove dækmønstre og de lave gearinger, gør det muligt at cykle op ad selv meget stejle bakker.

Der er findes forskellige typer mountainbikes. De enkle typer er egnede til bykørsel. Når I skal ud i naturen og køre i mere afvekslende terræn er cyklerne affjedrede i forgaffel og i stellet. Typisk vil cyklen også være udstyret med skivebremser.

Vores guide vil tage Jer på en tur igennem naturen. Her vil I blive udfordret, men ikke mere end, at hele gruppen kan følge med. 

Guiden vil først give Jer en introduktion til alle cyklens funktioner. I vil også få vejledning, så I kan bruge gearsystemet bedst muligt. 

Så skal I lære Jeres cykel at kende. Herefter starter i med en opvarmning, som efterfølges af udholdenhedstræning samt tempotræning. Til sidst vil I prøve at køre i et lidt mere udfordrende terræn.

Alle ture bliver tilpasset Jeres niveau. Det vigtigste er, at I alle får en god dag og en masse frisk luft. Det giver energi til hele virksomheden.

Vi kan evt. sørge for en lækker skovtur, som afslutning på Jeres tur. I kan også kombinere cykelturen med andre fysiske aktiviteter som f.eks. en kajaktur, hvis I skal slappe lidt af bagefter. 

Læs mere...