array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Moonjam

Moonjam

Favorit

Moonjam – pop når den er bedst
I kender helt sikkert Moonjam, som et af Danmarks mest berømte poporkestre. Når Moonjam går på scenen er det med smittende godt humør og en utrolig energi.

Danskerne har været begejstrede for Moonjam siden begyndelsen og deres koncerter er stadigvæk meget populære.

Musikken er dansevenlig og er utrolig publikumsinviterende. Moonjam kommer langt ud over scenen og får selv den allermeste danseskræmte person til at følge rytmen.

Så skal I have firmajulefrokost eller firmafest, måske en større fest for de ansatte og deres familier? Moonjam leverer musikken, som passer til alle aldersgrupper.

Moonjam består af Morten Kærså, Rasmus Kærså, Jens Haack, Mikkel Nordsø, Henriette Krogh og Gry Harrit. Nogle af medlemmerne var med dengang orkestret blev dannet i 1985, men tag ikke fejl! Her er fuld fart over alle deres koncerter.

Siden 1987 har de udgivet 15 albums. Som en uundværlig del af dansk pop og rockmusik har Moonjam haft stor indflydelse på trends og hits igennem de sidste 3 årtier. De har deres helt egen lyd, der aldrig går af mode og som er med til at skabe nye minder.  

Hvis I er til 80er musik, kan I også tjekke Danser med drenge og Danseorkestret. 

Læs mere...