array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Mikkel Severin

Mikkel Severin

Favorit

Mind Control af Mikkel Severin
Her har I chancen for at møde en af Danmarks førende performere og foredragsholder om Mind Control. Mikkel Severin optræder ved Jeres næste fest eller holder foredrag til Jeres næste workshop.

Mikkel Severin har evner til at forudsige, aflæse, kontrollere og styre andres tanker alene ved sit dybe kendskab til mennesket.

Det er utroligt, hvad han kan tolke ud fra folks kropssignaler og øjenbevægelser ved hjælp af psykologiske teknikker, situationens kontekst og sine talenter.

I kan enten opleve Mikkels show eller hører et af hans lærerige foredrag. Det er lærdom og underholdning på samme tid.

I kender nok Mikkel Severin for one-man showet “Mind Control” , der bliver afholdt på Bremen Teater. Han har også optråt i Aftenshowet på DR1, i Go’ morgen og Go’ aften Danmark på TV2.

I har måske læst om Mikkel Severin i Børsen Executive, Berlingske Business og Jyllands-Posten. Her har været bragt artikler om Mikkels unikke talenter.  

Han har samarbejdet med bl.a. Berlingske Business, Speakers Club og Danske Advokater.

Mikkel Severin er uddannet Ba. Polit og Cand. Jur. fra Københavns Universitet. Derudover er han hypnotisør og hypnoterapeut med fokus på fobier og smertelindring.

Mikkel Serverin leverer intelligent underholdning og foredrag, som er særligt rettet imod erhvervslivet. Hvis I er interesseret i en tryllekunstner, kan I med fordel læse mere om Sunny Cagara.

Læs mere...