array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Magisk Teambuilding

Magisk Teambuilding

Favorit

Oplev det magiske samarbejde
Skal Jeres samarbejde styrkes igennem kreativ teambuilding? Skal I rystes sammen i forbindelse med møde eller kursus?

Magisk Team Teambuilding giver Jer mulighed for at bruge Jeres kreative sanser og evner. I bliver motiveret, lærer hinanden godt at kende og samtidig få et indblik i showmanship og præstation.

I bliver inddelt i mindre grupper. Herefter bliver I indført i hemmeligheden bag tricket og lære den bagvedliggende teknik. I lærer, hvorfor tricket virker igennem den bagvedliggende psykologi.

På den baggrund lærer I, hvordan det virker og hvordan det skal præsenteres.

Tricket vælges ud fra den udvalgte jf. Jeres virksomheds vision, værdi eller mission. I kan vælge at optræde for hinanden. Undervejs vil tryllekunstneren præsentere Jeres show med passende kommentarer, som skaber sammenhæng i de forskellige præsentationer.

Som afslutning bliver Jeres samarbejde evalueret.

Det er næsten ren magi. I oplever, hvordan I samarbejder på en sjov og anderledes måde med teamwork og brainstorming. I får desuden god gavn af Jeres kreative sanser.

I kommer til at arbejde med Jeres virksomheds identitet, lære ny information på kort tid og præsentationsteknik, som når ud over scenekanten.

Hvis I hellere vil læne Jer tilbage og nyde de professionelle tryllekunstnere, har vi en række dygtige tryllekunstnere til Jeres arrangement. 

Læs mere...