array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Lyd-, Lys & AV-Udstyr

Lyd-, Lys & AV-Udstyr

Favorit

Det bedste i lyd, lys og AV
Skal Jeres præsentationer fremstå professionelle? Med god AV og lyd? Skal Jeres foredragsholdere have fokus med godt lys og lyd, så hele lokalet kan få alle guldkornene med?

Det kan også være koncerten, tryllekunstneren eller klovnen, som skal nå helt ud til bagerste række.

Nu er det ikke nødvendigt at investere i det store tekniske udstyr. Vi leverer skræddersyede løsninger, så Jeres event får den korrekte teknik i form af lyd, lys og AV.

Vi har udstyret til præsentationerne til de mindre møder, de større konference, de store fester og koncerter med flere tusinde gæster.

Skal I afholde workshop, konference eller andre præsentationer bliver teknikken designet til at passe den enkelte lejlighed.

Da vores udvalg er stort i både lyd-, lys- og AV-udstyr, kan I leje det hele os. Det giver en række fordele i forhold til fordelagtige priser, effektiv og fleksibel levering samt afhentning.

Vores udvalg af storskærme giver Jer meget at vælge imellem, og vores lydudstyr bliver tilpasset antal af deltagere og lokalets udformning.

I har mulighed for at leje teknisk udstyr til konferencen, koncerten, præsentationen eller anden underholdning. Vi garanterer at teknikken er i orden.

Vi anbefaler en tekniker, som vil være den tekniske ansvarlige under Jeres event. I kan trygt overlade alle tekniske spekulationer til teknikeren og fokusere på Jeres budskab og arrangement. 

Læs mere...