array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Lokumsræs

Lokumsræs

Favorit

Knib ballerne sammen og kom først i mål
Lokumsræs er en sjov og skør måde at komme hinanden ved på. Det er action på en meget anderledes facon.

Lokumsræs er både for de fartgale, de forsigtige og alle dem midtimellem. Formålet er at have det sjovt og have en uventet oplevelse sammen.

Efter en kort introduktion af lokum, bane og regler, får I først lov til at køre en prøverunde. Her har I god mulighed, for at lære Jeres lokum at kende.

Herefter skal der gang i lokummet og så skal ræses – eller lokummet skal brænde, som vi siger på lokumssprog. I vælger selv, hvor seriøst konkurrence elementet skal være.

I kommer dog helt sikkert til at have det ekstremt sjovt, når I sidder på tønden og bagefter når vinderen bliver kåret.  

I skal selvklart bevise, hvem af Jer der befinder sig bedst på brættet. Herudover er taktik, lokumsruller og fart afgørende for, hvem der er klarer banen bedst og hurtigst! Det er sørme underholdning af den sjove slags.  

Det er også velegnet som sjov teambuildings aktivitet eller som optakt til firmajulefrokosten, firmafesten eller andre festlige lejligheder. Lokumsræs kan f.eks. kombineres med en mobil klatrevæg og sumobrydning.

Vi tilpasser gerne en sjov aktivitetsdag til jer, opstiller, afvikler og pakker ned. I er også velkomne på vores baner, som ligger forskellige steder i hele landet. 

Måske skal din modstander være en dværg?

Læs mere...