array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Lerdueskydning

Lerdueskydning

Favorit

Lerdueskydning kræver koncentration og præcision!
Vi tilbyder jer et anderledes og sjovt firmaevent med lerdueskydning på Amager. Her får I chancen for at prøve at skyde lerduer sammen med en uddannet instruktør.

Lerdueskydning er en seriøs sportsgren, men det er også en oplevelse for både begyndere og øvede.

Skydningen kan tilbydes onsdage, lørdage og søndage mellem kl. 9.00 - 15.00.

Et typisk firmaevent består af 25 lerduer pr. deltager med tilhørende patroner samt ørepropper og et dagskort der bl.a. gælder som forsikring. Der beregnes ca. 1-1½ time til 6 - 8 personer, og ved større selskaber deles gruppen i hold af 6 - 8 personer. Mad og drikkevarer købes på banen, og kan evt. forudbestilles. Egne drikkevarer må ikke nydes på banen.

Betaling sker kontant eller dankort på dagen (ikke kredotkort).

Inden I går i gang, får I en grundig introduktion af en instruktør der vil give en grundig oplæring i teknikkerne omkring håndtering af geværet. Geværet er et jagtgevær, og HJC har specialgeværer, der er bygget sådan, at de reducerer betydelige anslag på skulderen.

Herefter skal der skydes, hvor I skal vise, hvad I kan. Lerdueskydning er en disciplin, der stiller store krav til koncentration og koordination – men det er ikke styrken, der er den afgørende faktor, så alle kan deltage.

På Trapbanen står skytterne i en halvcirkel, og skal prøve at ramme de ”vildtfarne” duer, der automatisk sendes op fra en kastemaskine, som er placeret 10 meter foran. Duerne bliver skudt op i luften, så det er bare med at sigte korrekt, da de kan komme både fra højre og venstre.

Der er lagt op til en sjov oplevelse i naturens tegn og alle rammer noget.

Lerdueskydning med laser er mindst lige så undeholdende som rigtig lerdueskydning og kan leveres alle ugens dage i hele landet. Vælg lerdueskydning med laser hvis I foretrækker, at omgåes med rigtige geværer.

Bemærk! Alle forespørgsler på Lerdueskydning sendes pt. til vores leverandør af Laser Lerdueskydning. Pt. har vi meget begrænset mulighed for levering af Lerdueskydning på Amager. Lerdueskydning med laser giver samme oplevelse med gevær. "Lerduerne" består af discs med sensor der sendes afsted på samme måde som lerduer. Hver gang der er en fuldtræffer registreres dette på stor elsktronisk tavle. Læs mere om Lerdueskydning med laser.

Læs mere...