array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Lej et Bordfodbold

Lej et Bordfodbold

Favorit

Bordfodbold til de sjove tider
Jeres firma har mulighed for at leje et bordfodbold f.eks. til fredagsarrangementet, men også over en længere periode. Bordfodbold er en dejlig afslappet fælles aktivitet med en god social dimension.

Vi har flere gange oplevet, at et bordfodbold har skabt nye og dybe relationer, som har været en stor fordel for det almindelige samarbejde. Der opstår en god stemning og I lærer hinanden bedre at kende.

Bordfodbold kan også være en social aktivitet til workshoppen, mødet eller på kursus, så I kan koble af sammen og koncentrere Jer bedre, når I vender tilbage til de mere alvorlige aktiviteter.

Hvis I gerne vil spille flere på samme tid, kan vi anbefale MegaBordfodbold, hvor I har mulighed for at spille 44 på en gang. 

Vi leverer også forplejning, så Jeres bordfodbold, kan blive en del af en sjov aften. Vi kan opstille en ølbar med et udvalg af særlige fadøl og special-øl, I kan også få besøg af en pølsevogn til den fuldendte ”drengerøvs-aften” M/K. 

Læs mere...