array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Lej en Tjener

Lej en Tjener

Favorit

Servicemindede tjenere til Jeres næste event
Vores dygtige tjenere kan stå for al service i forbindelse med firmafester, firmajulefrokoster, receptioner, fødselsdage mm., hvor I gerne vil gøre et ekstra godt indtryk og har brug for assistance. Vi har tjenere med erfaring inden for: a la carte, selskaber, konferencer, cafe, receptioner og buffet.

Uanset om I har brug for et par enkelte eller en hær af tjenere, kan vi tilbyde tjenere med solid erfaring. Vores tjenere kan enten klare opgaven alene eller indgå i Jeres faste stab af tjenere og medarbejdere. Uanset hvad vil I få tjenere der er effektive, engagerede, punktlige, velklædte og erfarne.

Vi leverer tjenere i forskelllige prisklasser og niveauer der tilpasses Jeres behov og budget.

Ved større selskaber anbefaler vi, at der tilvælges overtjener så al koordinering og logistik spiller på aftenen til jeres arrangement.

Vi kan være med fra starten med opstilling af borde, opdækning og afvikling af arrangementet.

Vores tjenere er altid uniformerede efter aftale. Deres kompetencer matcher opgaverne og de er alle yderst servicemindede.

Kontakt os, hvis I vil høre nærmere.

Vi aftaler antal af tjenere og deres kompetencer på baggrund af arrangementets type.  Vi kan evt. udarbejde en køreseddel til tjenerne i fællesskab. Vi kan også være behjælpelige med kørsel af større selskaber og fester.

 

Andre tidspunkter, hvor det kan være sjovt med en tjener, er når der skal serveres til dine casinodeltagere eller deslige. Mange muligheder.

Læs mere...