array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Lej en Julemand

Lej en Julemand

Favorit

Julemanden er altid en garanteret succes
Børn og barnlige sjæle bliver aldrig trætte af Julemanden! Det er den evige helt og måske en af verdens ældste supermænd.

Så vil I have store julesmil, så skal I booke en af vores hyggelige julemænd.

Julemanden er perfekt til at skabe den rigtige julestemning. Han kan være med til at arrangere julelege, dans om juletræet eller ved uddeling af gaver og slikposer. Julemanden sørger for at engagerer hele selskabet i julerier, sanglege og julesjov.

I kan også bruge julemanden, når I skal have pyntet juletræet eller kantinen. I kan evt. kombinere med et syngende Lucia-optog til en gennemført julefest.

Julemanden er et hit ved alle julens arrangementer. Han er uundværlig ved Storcenter Underholdning og alle julens fester for børn især, men alle situationer, hvor der skal lidt ekstra julerier til.

I kan få besøg af Julemanden alene eller som en del af et spektakulært juleshow. Det er et show med flere skuespillere og musik.

Vi kender en masse Julemænd i hele landet, som alle er dygtige skuespillere og gode til at interagere med børn. De er opmærksomme, har humor og kender julemandens rolle forfra og bagfra.

Desuden er vores Julemænd altid iført det helt autentiske julemandskostume.  Vi har den helt rigtige julemand, hvad enten det er til det mindre julearrangement til det helt store events, hvor der skal underholdes flere hundrede børn og voksne. 

Læs mere...