array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Lej en Festguide

Lej en Festguide

Favorit

Festguiden er Jeres garanti for et festligt event
En festguide er en konferencier, som både bliver en del af festen og af underholdningen. Det er guiden, som sørger for at hele selskabet er med hele vejen og skaber en fælles stemning. Udgangspunktet for festguiden er Jeres tidsplan, som festguiden, så vidt muligt, vil overholde. 

Festguidens fineste rolle er at sørge for, at stemningen kommer i top og bliver deroppe. Til det formål vil I f.eks. synge sange og lave små selskabslege. Guiden vil holde et øje med, at alle har det sjovt. Det bliver nemt at engagere sig og blive en del af festen.  Jeres festguide vil også kunne underholde med anekdoter, standup og anden optræden, hvis der er stemning for det.

Vi har guider til enhver lejlighed. En festguide er også egnet til selskaber, hvor alle kender hinanden. Det giver Jer mulighed for at være sammen på en anden måde og skabe kontakt på tværs af afdelinger og faggrupper.

En festguide er også nyttig ved selskaber, hvor folk skal lære hinanden at kende. Her vil I blive rystet sammen på en sjov måde. I får en festguide med en kreativ manual til festen, som I vil tale om resten af året.

En festguide er et alternativ til en konferencier og standup optræden, men fungerer også som et supplement til den øvrige underholdning. 


Du finder også mange andre spændende firmaevents her på Eventportalen.dk!

 

 

Læs mere...