array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Lej en Cocktailbar Lej en Cocktailbar

Lej en Cocktailbar

Favorit

Eventportalen.dk tilbyder alt indenfor cocktailløsninger
Få leveret en komplet cocktailbar med erfarne bartendere der disker op med velsmagende og lækre cocktails til jeres firmafest eller firmajulefrokost.

Vi leverer et gennemført setup med kvalitetsprodukter og det eneste I skal sørge for er et rømmet område så medbringer vi barer, is i knust og isterning version, rigeligt med spiritus, glas samt juicer, vand og andet tilbehør.

Vores mobile cocktailbarer opstilles efter aftale og leveres altid med erfarne bartendere der ved hvordan en rigtige cocktails skal smage.

Den klassiske cocktailbar indeholder 16 forskellige populære cocktails som er nøje udvalgt og består af både shaken- og muddled cocktails. Har I ønsker om andre cocktails i baren laver vores servicemindede og dygtige bartendere naturligvis disse hvis vi har spiritus og tilbehør med. 
Cocktailbar er også inkl. alt i drinks som Rom&Cola, Whisky&Cola, Gin/Tonic/Lemon osv. så I kommer ikke til at mangle noget.

Vi tilbyder barløsninger i 3 varianter og prisklasser:

  • Drinksbar
  • Budget cocktailbar
  • Klassiske cocktailbar
  • Luksus cocktailbar

Bestil jeres barløsning i dag så sørger vi I er sikret kvalitet og service i top!

Se også cocktail event som er festligt og underholdende.

Læs mere...