array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Laura Kjærgaard

Laura Kjærgaard

Favorit
Pigen med gospel i blodet
I kender nok Laura Kjærgaard fra første sæson af tv-programmet X Factor, hvor hun sang sig frem til en anden plads i. Lige til finalen tryllebandt hun hele Danmark med sin smukke og kraftfulde stemme. 
 
Som årene er gået har hun formået at etablere sig som en anerkendt og dygtig sanger.  Hun har speciale inden for gospel. Men hendes smukke stemme har også blues og jazz på repertoiret. 
 
Det er muligt at booke Laura Kjærgaard i en lang række konstellationer eller som gæstesolist. I kan også booke Laura, når I skal afholde Gospel Workshop. 
 
Laura har altid haft musik i livet. Hun startede med klassisk klaver, men fandt dog snart passionen: sangen. Med årene udviklede hun sin stemme og da hun nåede gymnasiet begyndte hun i gospelkor. 
 
Gospel har siden da været en stor del af Lauras liv. Hun har optrådt med flere stor kor. Det har også præget hendes arbejde som korleder og som underviser. 
 
Laura Kjærgaard smukke stemme har bidraget på forskellige gospel-indspilninger bl.a. Lene M. Nørrelykkes debut cd "Why I sing", hvor hun sang med som en del af The Celebration Gospel Choir.  
Læs mere...