array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Kristian Skovbo

Kristian Skovbo

Favorit

Magi til hele virksomheden
Corporate Magic dækker over en række tilbud til virksomheder. Det er magi og tryllekunst, som skaber engagement igennem den fælles oplevelse.

Tryllekunstnerens fornemste opgave er at flytte fokus fra detaljen, så I oplever det magiske i helheden. Den dygtige tryllekunstner er ofte også en god taler og underholder.  

Corporate Magic er tryllekunstnere, som har specialiseret sig i at underholde erhvervslivet. Det kan enten være som sceneshow, magisk teambuilding eller close up.

Ligegyldigt hvilken form I vælger, I kan også vælge at kombinere de forskellige typer, får I underholdning i særklasse. Det er international og tværkulturel tryllekunst, som skaber fællesskab.

Jeres gæster vil få en fælles base, og der vil være meget at tale om. Corporate Magic er derved en ideel ice-breaker, hvis ved opbygning af teams eller på kursus indledningsaften.

Corporate Magic Event bliver tilpasset Jeres virksomhed og lejlighed. Vores kunstnere er alle de bedste på deres felt. De formår at underholde både mindre og større selskaber.

Så hvis I vil have et festligt indslag, som vil få Jeres gæster til at måbe, grine og tænke? Corporate Magic er lige den magi, som skal til. 

Læs mere...