array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Kostumeudlejning

Kostumeudlejning

Favorit

Årets bedste kostume udklædning
Skal I afholde karnevalsfest, fastelavn eller temafest? Måske skal Jeres firma have et rollespils-event? Så giver vi jer et stort udvalg i forklædninger, som passer til lejligheden. 

Vores leverandører tilbyder stort set alt i udklædning i forskellige størrelser. Alle dragter bliver tilpasset og stylet, så det får et perfekt udtryk med f.eks. hatte, handsker, parykker, strømper m.m..

Udklædninger er med til at skabe stemningen. Når I klæder Jer ud, kan I samtidigt få lov til at prøve at spille andre roller, end I er vant til.  Det er sjovt og vækker legebarnet i enhver.

Når Jeres udklædning skal være helt gennemført, anbefaler vi ansigtsmaling eller special stylister: f.eks. en horror stylist med speciale at skabe bloddryppende og uhyggelige effekter.

Vores Eventbureau kan skabe de perfekte rammer for Jeres temafest, hvad enten temaerne skal være: James Bond, Horror, 80er, Las Vegas, Gangster, Oktoberfest, Hawaii eller Studio54? Vi har alle dekorationer til at skabe en gennemført temafest. 

Så hvad enten det skal være det glimmerfyldte ABBA kostume, Al Capone look-a-like, James Bond, showgirl, lederhosen eller tyrolerkjolen? Vi dækker stort set alle tidsaldre og genre.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på leje af kostumer og en snak om, hvordan vi kan hjælpe Jer med at skabe en gennemført fest.  

Læs mere...