array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Kokkeskole m. Kendis

Kokkeskole m. Kendis

Favorit

Lær kendis kokkens hemmeligheder
I køkkenet bliver der ikke kun lavet mad og skabt gourmeter. Køkkenet er det perfekte sted til at være sammen på. Her kan I lære hinanden at kende under andre rammer og samtidigt være med til at lave den mad, som I vil indtage i fællesskab.

I kan vælge at implementere et konkurrence element i typisk TV-køkken stil, hvor I vil blive vurderet af den kendte kok ud fra strenge principper. Tema og event planlægges sammen med kokken.

Kokkeskolen er velegnet, som teambuilding og hyggelig fællesaktivitet. Det er især populært i forbindelse med teambuilding for afdelinger og ledergrupper. Et kokkeskoleevent kan også være et alternativ til firmajulefrokosten.

Vores kendte kok vil inspirere og undervise Jer udi den kulinariske verden. I vil lære en masse tricks, om råvarer, teknikker og præsentation/anretning. I vil lære, hvordan krydderier er en af kokkens vigtigste ingredienser og, hvordan syre og base skal arbejde sammen i Jeres madlavning. 

I kan enten vælge at få besøg af kokken i Jeres eget storkøkken eller i lokaler, som kokken stiller til rådighed.

I vil garanteret få en særlig gourmetaften, som både vil være underholdende og fuld af god smag. Event kan evt. kombineres med vinsmagning for begyndere eller videregående.  

Læs mere...