array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
KajakPolo KajakPolo

KajakPolo

Favorit

Kajakpolo – sjov action sport
Kajakpolo er for Jer, som gerne vil udfordres lidt mere. Det er vådt, lidt hårdt og så er det super sjovt.

Kajakpolo er en kombination af håndbold, rugby og polo. Det kræver samarbejde, koordination og vilje. Det er teambuilding, som er lidt mere krævende. Men det er svært ikke at blive revet med af og få pirret vindergenet.

I vil blive opdelt i flere hold alt efter, hvor mange I er og så starter turneringen. Der vil være to hold på banen af gangen, så alle er aktive og med i spillet.

Til at starte med vil I få en kort introduktion til kajaksporten og blive informeret om spilleregler og udstyr, herunder sikkerhed. Dette vil blive efterfulgt af en kort opvarmning. Bagefter starter turneringen og det gælder om at få bolden i nettet.

Der spilles i lukket kanal uden strøm og bølger. Vanddybden er mellem 70 og 150 cm. Vi stiller alt udstyr til rådighed jf. vejrforhold, og sikkerheden er naturligvis i top. Det kræver ingen særlige forudsætninger for at deltage, men en almindelig god grundform.  

Kajakpolo kan evt. kombineres med en smuk Kajaktur i kanalerne.

Sæson: fra april til september

Læs mere...