array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Kaffevogn

Kaffevogn

Favorit

Kvalitetskaffe lige til døren
Kaffevognen leverer kvalitetskaffe til Jeres events. Det er velegnet til større events, hvor Jeres egne faciliteter ikke rækker eller hvis I bare vil forkæle Jeres medarbejder, kunder og forretningsforbindelser med en rigtig god kop kaffe.

Kaffe er ikke bare ”kaffe”. Det skal være gode bønner, godt ristet, malet og produceres på gode professionelle maskiner. Det giver et resultat, som skaber glæde og tilfredsstillelse over hele linjen.

I får ikke kun et koffein-kick, I får ren luksus i en kop. Det er den lille glædelige nyhed, som giver fornyet energi til mødet, workshoppen eller den hyggelige kop ved sociale lejligheder. Hvis I har en sød tand, kan I læse mere om vores konditorkager. F.eks. er det danske wienerbrød særligt populær ved firmabesøg fra udlandet.

Vores kaffevogne er store succeser til Firmativoli og andre events, hvor hele familien er med. Vi er også tit at finde til større konferencer og messer.

Vi serverer kun den bedste kaffe. Vores sortiment indeholder en rækker forskellige kaffe-variationer med og uden mælk

Ved større arrangementer kan vi levere flere kaffevogne, som med fordel bliver opstillet på strategiske steder. Vi leverer alt nødvendigt udstyr, krus, sukker, mælk osv. Special mælk, som soyamælk, laktosefri osv. mælk skal bestilles på forhånd. 

Læs mere...