array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Juice Event

Juice Event

Favorit

Juicy event for flydende og farverig sundhed
Et juice event er sundhed i flydende form. I vil få mulighed for at smage en række juicer og smoothies. I vil modtage instruktioner, opskrifter, teknikker og sundhedsvejledning. F.eks. er ingefær god til at forhindre sygdomme. I vil også lære, hvordan man bedst muligt kombinerer de forskellige grøntsager og frugter.

Vi stiller juice- og smoothiestationer op efter behov. Alle deltagere får herved mulighed for at presse saftige juicer og blende sunde smoothies.

Det er en helt ny måde at skabe engagement på, som ikke kun giver inspiration til sundhed. Det bliver en frisk oplevelse, hvor I oplever, hvordan I kan presse flydende guld og blende køkkenhaven.

I de sidste år er der kommet mere fokus på den gavnlige effekter af friskpressede juicer og lækre smoothies. Det er ikke kun ideelt til at få børn til at indtage mere frugt og grønt. Det er sundhed for alle. Ofte vil et juice og smoothie-event inspirere til generel livsstilsændringer med mere motion og sund kost.

Eventet er velegnet som fælles sjov aktivitet i kantinen, i forbindelse med en intern eller ekstern sundhedskampagne og ved større arrangementer, som sundhedsdage, DHL og aktivitetsdage. Står den på frugt og sundhed, bør I også kigge på firmaevent med frugt - frugtevent. 

Læs mere...