array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Ishockey Event Ishockey Event Ishockey Event Ishockey Event Ishockey Event

Ishockey Event

Favorit

Firmaevent på glatis!
Få en helt fantastisk oplevelse på glatis, og forsøg dig som den nye Frans Nielsen, Mikkel Bødker, eller som en Peter Forsberg.

Lad temaet til det næste firma event eller polterabend, være en tur på isen og få testet evnerne på skøjterne, i en vaskeægte ishockeykamp.

Amager Ishockey stiller skøjter, udstyr, målmænd, dommere, tidtagere og naturligvis masser af is til rådighed i Kastrup Skøjtehal til en sjov og helt sikkert anderledes event for dig og dit firma eller med vennerne.

Arrangementerne afvikles hver lørdag eftermiddag, perfekt inden selskabet for eksempel drager videre til en nærliggende restaurant, eller hør nærmere om Amager Ishockeys muligheder for at servere aftensmaden for Jer (inkl. julefrokost i nov./dec,). Der bliver nok at tale om ved bordet!

Specielle datoer (andre dage end lørdage) og tidspunkter er mulig ved tidlig forespørgsel.

Ishockey eventen er for alle, om du er Bambi på glatis eller den næste Frans Nielsen, der garanteres en sjovt og anderledes oplevelse på isen.

Vi ses på isen.

Læs mere...