array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Invitationer

Invitationer

Favorit

Jeres firmaarrangement fortjener en helt særlig invitation 
Uanset om det er til firmajulefrokosten, det mindre middagsselskab, bryllup eller den helt store firmafest kan vi overraske med kreative invitationer.

Det er kun fantasien, som sætter grænserne! Vi specialdesigner invitationerne, så I aldrig har set mage.

I kan også booke en klovn, som deler invitationerne ud i Jeres virksomhed.

Invitationerne kan også blive bragt ud af en uventet person. F.eks. en dværg eller en meget høj velklædt herre i sort jakkesæt og bowlerhat? Det er også muligt at hyre en skuespiller til at afholde et foredrag, som hen af vejen afslører, at der slet ikke er tale om et kursus.

Skal I holde temafest f.eks. 007 James Bond Fest eller Oktober Temafest skaber vores designer en kreativ og anderledes invitation, som helt sikkert vil skille sig ud og vække opmærksomhed. Invitationerne kan blive leveret af en agent? Marilyn Monroe eller måske en iført lederhosen?

Vi tager udgangspunkt I Jeres event og virksomhed. Skal I holde en Sne & Frost Temafest kan invitationen f.eks. være en snekugle eller et pop-up-kort med sneglimmer.

Vi har mulighed for at skabe invitationer, som forbløffer og overrasker. Hermed får I Jeres event og arrangement til at starte lang tidligere. Vi kan også lave invitationer, som skaber mystik og spænding omkring den kommende fest eller firmaevent.

Vi leverer alt inden for invitationer, også i mere klassisk stil til det stilfulde bryllup, konfirmationen eller gallamiddagen med direktionen. 

Læs mere...