array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
House of Pole House of Pole House of Pole House of Pole House of Pole

House of Pole

Favorit

Poledance er en sjov udfordring for alle og en god måde at få rystet folk sammen. Der er garanti for høj puls og ømme lattermuskler uanset om det er polterabend, firmaarrangement eller opvisning.

Når man booker en time hos House of Pole får man undervisning i de grundlæggende teknikker, så alle uanset fysik kan være med. Selvom poledance er fysisk krævende, handler det ligeså meget om at have det sjovt.

Poledance er både dans, fitness, akrobatik og leg på samme tid. House of Pole sammensætter et program med den helt rigtige kombination af fysisk udfordring og legende dans, så det passer til jer.

Instruktørerne er nogle af landets dygtigste poledancere og har respekt for de enkelte deltageres fysik. De tager udgangspunkt i elevernes individualitet, når det kommer til tricks, kombis og dansetrin.

En lektion varer typisk en time og sluttes af med udstrækning. For dem, der har brug for det, er det også muligt at tage et bad bagefter.

Hvis I har særlige ønsker og indslag, kan det aftales med House of Pole, så arrangementet bliver skræddersyet til jeres behov.

Shows kan også arrangeres, hvis I ønsker et fascinerende underholdningsindslag i jeres firmaarrangement.

Læs mere...