array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Håndlæsning

Håndlæsning

Favorit

Hånden afslører mere end du tror!
Håndlæsning bygger på gamle traditioner, men kan nu give Jeres event et nyt perspektiv og en interaktiv underholdning. 

Håndlæsning dækker over begrebet kiromanti. Det siges, at der blev udført kiromanti i Kino og Indien omkring 2000 f.kr.. Senere dukkede det op os sigøjnerne i 1400 tallet. Endnu senere i 1800-1900 tallet tog spåkonerne det til sig. Selv i vores tider er håndlæsning populær, som en form for coaching og sommetider for at få afsløret lidt af, hvad fremtiden kan bringe. 

Håndlæsning tager udgangspunkt i håndens overflade, fingrene, huden på hænderne, neglene, smykkerne, håndfladerne og håndens linjer. Vores håndlæsere er erfarne og forstår at formidle deres tolkninger på en måde, så det er let at forstå.

Man starter med den venstre hånd: potentialer og evner. Her kan man se det man har fået med sig. Derefter fortsættes til højre hånd, som fortæller om fremtiden - de næste 4 til 6 år. Det beskriver muligheder, tendenser og tilbud. Her bliver tolket ud fra hånden – og hvem ved, om virksomhedens single piger møder deres drømmemand eller, hvad fremtiden vil bringe? 

Det er spirituel underholdning, som også egner sig til skeptikere.

En håndlæser er et spændende, anderledes og underholdende indslag til temafesten. En håndlæser er også en god ide i forbindelse med workshops og kurser. Det er lidt mystisk, men det er også en anderledes sjov underholdning.  

Ud over håndlæsning tilbydes også tolkning af jeres blindtegning. Ved større grupper anbefaler vi tolkning af blindtegning vælges, i det en seriøs håndlæsning kan tage lang tid.

 

Læs mere...