array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Grappa smagning

Grappa smagning

Favorit

Spændende italiensk grappasmagning
Hvis I gerne vil opleve nye smagsnuancer, er en grappa-smagning et meget godt bud. Selve smagningen bliver indledt af et kort foredrag, hvor I vil blive introduceret til en verden af grappa.

I vil blive taget på en smagsrejse igennem grappaens oprindelse og blive præsenteret for de forskellige områder og regioner i Italien. I vil lære lidt om fremstillingen: destillationsmetoder og lagring.

Der er forskellige typer grappa lavet efter forskellige destillationsmetoder, på forskellige duer, fra forskellige regioner og med forskellige alder.

I vil også høre lidt om, hvordan man kvalitetsbedømmer grappaen ud fra udseende, lagringstid, bouquet og ikke mindst smagen.

Til sidst vil I høre om, hvordan grappaen indgår i italienske traditioner og som noget nyt i cocktails og madlavning.

Undervejs vil I blive præsenteret for en række grappaer, som I selvfølgelig skal smage på. I drikker af de traditionelle grappa-glas.

Grappa er en italiensk brændevin, som fremstilles ved destillering af druekvas. Det er kvas, der er til overs efter vinproduktion. Men selvom det reelt er ”affalds”-produkt, som er basen for grappa, er det en spændende drik, som stiger i popularitet.

Vi anbefaler grappasmagningen som afslutning på en workshop eller som et festlig indslag til fredagsarrangementet i virksomheden. Smagningen kan være en del af flere smagninger, som f.eks.bourbon, calvados og armagnac smagning.

Det er også velegnet som en anderledes afslutning på middagen f.eks. en italiensk buffet eller 3-10 retters middag. 

Læs mere...