array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
GPS Kulturløb

GPS Kulturløb

Favorit

Oplev by og kultur med GPS kulturløb
På et GPS kulturløb sammensætter vi en rute, som sender Jer igennem byen til en række kulturelle og historiske steder. Her skal I finde en række poster og løse udfordrende opgaver.

I vil blive opdelt i to eller flere hold afhængig af deltagerantal. Holdene skal dyste mod hinanden – hvem kommer først frem til posterne og løser dem korrekt?

Jeres eneste guide og redskab er en GPS, som hjælper Jer til at finde det rigtige sted ud fra de angivne koordinationer og angiver retning og afstand imellem posterne. Der vil dog være forhindringer på vejen i form af opgaver og udfordringer: fysiske, mentale og sjove udfordringer som kun kan løses i fællesskab.

Opgaverne indeholder typisk spørgsmål af kulturel eller historisk art og inddrager hændelser og elementer, som er foregået eller ligger i nærheden af det koordinat, holdet er kommet frem til. Der skal I måske søge relevant information nær koordinaten for at løse opgaven.

Holdet vil med fordel kunne trække på både logiske, kreative og analytiske kompetencer for at klare opgaverne. Der er intet, som er givet på forhånd, men I finder ud af det i fællesskab. 

GPS kulturløb er en aktiv teambuildings form, men kræver ikke god form og alle kan være med.  Der skal samarbejdes, der skal opnås enighed og træffes beslutninger i fællesskab. Vi udbyder også GPS teambuilding og Skattejagten som også tilpasses Jeres ønsker og formål og inholder samarbejde, sjov og spas, mentale udfordringer og aktiviteter.

Læs mere...