array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Gospel Workshop

Gospel Workshop

Favorit

Rytmisk workshop+motiverende samvær = effektiv teambuilding
Gospel er til stadighed en meget populær genre i Danmark. Det er ikke kun i USA, at den livsbekræftende sang runger i lokalerne. Det er ægte musik, som indeholder historie og mange års traditioner.

Der kræves ingen særlige forudsætninger for, at I kan få det store udbytte ud af vores gospelworkshop. Her vil der blive stillet krav til Jeres tålmodig og engagement. I bliver instrueret og dirigeret af nogle af Danmarks dygtigste gospel undervisere og I vil ud, over at synge sammen, træne Jeres stemmer og få en god fornemmelse for gospelmusikken.

Det skaber en meget unik stemning, når man synger sammen i kor. Der er fokus på samarbejde, timing og livsglæde. I vil blive overrasket over den intense energi, som I skaber sammen. I skaber tillid, mod og sammenhold.

Gospel-genren er unik og udbytterig i sine mange anvendelsesmuligheder til workshop; teambuilding, firmaworkshop, firmajulefrokost, personalearrangement, medarbejderdag, sommerfest, fødselsdag, jubilæum m.m.

Vores gospelworkshops bliver skræddersyet til netop Jeres lejlighed. Vi udvælger den rette underviser og designer forløbet for workshoppen. Det kan afholdes hos Jer eller i lokaler, som vi finder til Jer. Vi tilbyder også gospel teambuilding og teambuilding korsang. 

Læs mere...