array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Golf simulator Golf simulator Golf simulator

Golf simulator

Favorit

Indoor Golf er det perfekte indslag i jeres firmaarrangement, når forretning skal kombineres med underholdning i professionelle rammer.

Golfbanen i Rødovre er det tætteste, man kommer på en rigtig udendørs bane, bare endnu bedre. Du kan nemlig komme til at spille på 67 af verdens flotteste golfbaner i HD-grafik.

Den infrarøde teknik betyder, at I hele tiden kan måle og udregne boldens bevægelse, så hver spiller kan forbedre sin teknik.

Spillet kan sammensættes, så der er udfordringer for alle, uanset om man er helt grøn på banen eller har et handicap på 2. Når bolden er røget af sted, bliver den fulgt af infrarødt udstyr, så man kan få svar på, hvorfor den lige ramte jorden, som den gjorde.

Indoor Ski, Golf & Konferencecenter er det eneste sted i landet, hvor du kan kombinere møder med både ski og golf. Ved firmaarrangementer kan man med fordel kombinere et slag golf med mødeaktiviteter i stedets konferencelokaler og en tur på skiløjpen.

Der kan være 20 personer på golfbanen ad gangen, men det er ikke noget problem at arrangere events for større selskaber.

 

Læs mere...