array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Gallafest

Gallafest

Favorit

Den store Gallafest
Der er lejligheder, som fortjener at blive fejret med de helt store armbevægelser. G

allafesten er det event, som giver varige varme minder. Det unikke event hvor stil og ekstravagance er i højsædet.

Allerede når invitationen bliver sendt ud, vil Jeres gæster blive gjort opmærksom på, at det drejer sig om en ganske særlig lejlighed. De vil evt. blive informeret om dresscode, evt. link til inspiration og de vil vide, at de er inviteret til Gallafest.

I har mulighed for at blive transporteret til Jeres Gallafest i store limousiner eller den store VIP bus. Herfra har I adgang til festen over den røde løber.

Vi byder Jer velkommen med en velkomstdrink, f.eks. et glas sprudlende champagne eller en listig cocktail, hvis der skal lidt mere spræl på.

Jeres festlokale er pyntet op efter alle kunstens regler. I har mulighed for at leje en konferencier til at stå for at guide Jer igennem aftenen. Konferencieren vil også sørge for at koordinere evt. indslag og underholdning med en 3-5 retters gallemenu.

Vi anbefaler altid underholdning til Gallafesten f.eks. et Opera og Musical Indslag eller Robbie Williams Band. Det giver gang i danseskoene.

Skal der også gang i lattermusklerne, forslår vi, at I booker en af vores mange stand-up-komikere eller evt. en tryllekunstner, som både kan trylle og give højt humør. 

Bag eventet vil stå et dygtigt eventbureau fra København, med stor erfaring i at arrangere firmafester i København.

Læs mere...