array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Frugt Event Frugt Event Frugt Event

Frugt Event

Favorit

Frugt Event: Sunde delikate udskæringer - kreativ pynt 
Et Frugt Event er bygget op omkring særlige teknikker og måder at bruge og præsentere de sunde frugter på. I vil lære, hvordan I kan give maden et ekstra pift med dekorativ frugt. Det er enkle, men meget kreative teknikker med stort udtryk.

Kurset er for alle og kan anbefales som et anderledes firmaeevent, der bl.a. passer perfekt til firma- og familedagen eller som del af et generelt sundhedstjek i Jeres virksomhed. 

Jeres instruktør vil sørge for, at alle bliver mødt med udfordringer og inspiration. Efter kurset vil I kunne præsentere Jeres frugt som små kunstværker. Det er et dejligt samtaleemne og en god måde at overraske og imponere sine gæster på.

I vil blive undervist i lettere udskæringer af kuvert pynt, fad pynt og flotte buffet dekorationer. I lærer også, hvordan alle udskæringer bekvemt kan laves dagen før og hvordan I bedst opbevarer Jeres frugtdekorationer.

Hvis I har særlige ønsker for tema eller frugttyper, aftales det på forhånd.

I medbringer evt. skarp og skærebræt. Men vi kan også sørge for, at det er til rådighed efter aftale. Vi sørger for at I alle får en sjov og lærerig oplevelse. Til slut kårer vi den bedste frugtudskæring med en flot præmie.

Vil I også have juice til frugten? Anbefaler vi et juice event.

Læs mere...