array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Flamenco Show

Flamenco Show

Favorit

Flamenco Show – spanske fyrig energi
Nu kan I nyde et flammende og medrivende flamingo show til Jeres næste arrangement. Det er heftigt og til tider muntert, men har også eftertænksomme og melankolske øjeblikke.

Flamenco er en musikalsk tradition med rødder i Andalusiens romaer. Musikken er inspireret af arabiske og indiske toner og blive spillet af en eller flere akustiske guitarer.

Der kan også være sangere, som synger til dansen.  

Flamenco dans er kompliceret. Danserne skal mestre krævende trin og hæleklapren. Men ud over teknikken er indlevelse og passion alt afgørende.

Dansen er inddelt i forskellige typer, som udtrykker hele menneskets følelses register. Her bliver udtrykt alt fra den inderligste fortvivlelse, ensomhed og glæde.

Showet kan blive udført af en enkelt danser, evt. med levende musik. Det bliver en intens og intim oplevelse med passioneret dans.

Vores speciale er større show, hvor der er flere dansere, levende musik og en eller flere sangere.

Er I til dans, kan I med fordel tjekke mavedans og show eller Bollywood dans, hvis I gerne vil længe østpå.

Hvis I skal holde en Grisefest er Flamencoshowet perfekt. I kan også arrangere en spansk aften med tapas, sangria og flamenco. 

Læs mere...