array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Firmajulefrokost på Travbanen Firmajulefrokost på Travbanen

Firmajulefrokost på Travbanen

Favorit

Selskabelighed på Travbanen
Skal firmajulefrokosten afholdes i særlige hyggelige omgivelser med plads til 160 spisende gæster? Travbanens smukke selskabslokaler har højt til loftet og store åbne vinduer.

Vi tilbyder også firmafester på denne lokation og sammensætter jeres firmafest ud fra jeres ønsker, forventninger og budget.

Travbanen tilbyder ikke kun en skøn location for Jeres fest, men en stolt restauration, som repræsenterer det gode gedigne køkken med rødder i det Bornholmske.

Servicen er selvfølgelig i top, og er Jeres garanti for en uforglemmelig firmajulefrokost.

Denne location er meget efterspurgt, men vi kan tilbyde flere attraktive julefrokost datoer i november og december måned. Det kan enten bookes til et stort firma eller til mindre firmaer, der ønsker at holde Jeres firmajulefrokost sammen med andre selskaber.

Jeres julefrokost kan blive arrangeret som totalkoncept med band, DJ og shuttlebus.

Tilbud på 8 timers julefrokostarrangement:

 

Firmajulefrokoster på travbanen bliver skræddersyet Jeres ønsker! I kan vælge en 3-5 retters menu, mellem et stort udvalg af underholdning, der kan tilføjes natmad, snacks, særlig udsmykning eller hvad I kunne have af ønsker for at gøre Jeres fest til noget helt særligt. 

Læs mere...