array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Firmajulefrokost på Kroen Firmajulefrokost på Kroen Firmajulefrokost på Kroen Firmajulefrokost på Kroen Firmajulefrokost på Kroen Firmajulefrokost på Kroen

Firmajulefrokost på Kroen

Favorit

Selv om Damhuskroen gennem tiden har måtte bære mange navne er det er ganske udemærket valg til firmafesten eller firmajulefrokosten. Mindre firmaer der ønsker fællesjulefrokost uden det hele bliver for stort bør tage et kig på Damhuskroens julefrokost hvor der garanteres udsolgt på store julefredage og en festligt sal hvor der hver aften bydes på julebuffet fra eget køkken, drikkevarer efterfulgt af band og DJ i den store sal.

Ønsker I firmajulefrokosten for jer selv er der mulighed for jeres eget lokale som der er flere på lokationen. Damhuskroen har åben til kl. 05.00 alle julefrokostdage.

Mulighederne
1. Firmajulefrokost i den store festsal med andre firmaer
2. Firmajulefrokost i eget lokale I har eksklusivt for jer selv hele aftenen
3. Firmajulefrokost i eget lokale og senere på aftenen fri adgang til den store sal med VIP borde.

En prisstærk julefrokost som leveres fra kr. 480,- ex. moms pr. kuvert med følgende indhold:
Julebuffet, 4 drinkskuponer pr. person (øl, vin eller vand) samt adgang til Natklubben med dans – DJ  og underholdning

Prisen er inkl. Opdækning og betjening

Bemærk. Det er også muligt at leje hele Damhuskroen eksklusivt for jer selv hvis I er et større firma og der vil være plads til 450 spisende gæster på en gang fordelt i sale. Der er plads til 140-150 pers. i den store festsal på rundborde.

Fuldt Julefrokost arrangement med bar hele aftenen
Kan tilkøbes til nogle af Københavns bedste priser. Kontakt os på tlf. eller udfyld kontaktformularen.

Se flere løsninger til jeres julefrokost fx. Julefrokost i Strædet eller Julefrokost i historisk hus som begge er julefrokoster på et højt niveau hvad angår indhold og med centrale placeringer i København K.

Læs mere...