array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Firmajulefrokost på Frederiksberg Firmajulefrokost på Frederiksberg Firmajulefrokost på Frederiksberg Firmajulefrokost på Frederiksberg

Firmajulefrokost på Frederiksberg

Favorit

Firmajulefrokost i historisk hal
Smukke lokaler med historie og stemning centralt på Frederiksberg. Her er god plads og meget højt til loftet. Lokalet ligger op til individuel udsmykning og I har alle muligheder for at får designet Jeres firmafest præcist, som I ønsker det.

Jeres firmajulefrokost bliver tilpasset Jeres budget og ønsker for aftenen. Vi har mange års erfaringer med af holdning af større firmefester og kan hjælpe med alt fra planlægning, projektledelse og catering til alt det praktiske under afviklingen med bl.a. bar og underholdning.

Vi indretter den store hal til den store firmafest, dækker op efter kunstens regler. I kan vælge mellem en række temafester eller en traditionel gallafest eller julefrokost.

Vi kan arrangere Jeres julefrokost som totalkoncept med passende underholdning som f.eks. bands, DJ, tryllekunstnere, standup komik eller dans. Derudover kan vi også sørge for transport og andre aktiviteter på dagen.

Vores erfarne eventbureau designer Jeres firmajulefrokost efter Jeres ønsker. Det er vores største succeskriterie, at I har fået det, som I ønsker det – og så vil vi selvfølgelig gerne overaske Jer med det ekstra, som gør Jeres fest til det helt særlige.

Læs mere...