array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Firmajulefrokost i Papirhallen Firmajulefrokost i Papirhallen Firmajulefrokost i Papirhallen Firmajulefrokost i Papirhallen

Firmajulefrokost i Papirhallen

Favorit

Firmajulefrokost i Papirhallen
Hipt og rustik – så kort kan Papirhallen på Papirøen beskrives. Her får jeres firmajulefrokost næsten ubegrænsede muligheder for udfoldelse. Her er højt til loftet og byens og havnens puls mærkes i baggrunden.

Hallen er bar og stor, og det giver let plads til over 500 spisende gæster. Samtidig kan I indrette denne location, som det stort set det passer jer. Vi hjælper gerne med oppyntning til en klassisk dansk julestemning eller andre temaer, hvis I har nogle mere utraditionelle ønsker.

I disse festlokaler er det kun fantasien, der sætter grænserne for jeres firmajulefrokost. Gæsterne kan sågar ankomme i båd, hvis ankomsten skal være lidt ekstraordinær. Til daglig er Papirøen Københavns nye madmekka, og i Papirhallen får jeres julestemning al den hippe og anderledes charme, som man kunne ønske sig. 

 

 

Læs mere...