array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Firmajulefrokost i Kanonhallen Firmajulefrokost i Kanonhallen

Firmajulefrokost i Kanonhallen

Favorit

firmajulefrokost i historiske lokaler
Vi er stolte over, at kunne byde Jer velkommen i Tøjhusmuseets unikke lokaler, nærmere betegnet Kanonhallen. Her bliver Jeres firmajulefrokost placeret midt i historien, som skaber en særlig stemning, der passer perfekt til julens fester.

Vores eventbureau sørger for at Jeres arrangement bliver perfekt. Vi kan levere total-koncepter, hvor vi kan sørge for at alt lige fra særlige invitationer til projektledelse og planlægning til afvikling af festen.

I får hele Kanonhallen for Jer selv, og vi kan tilbyde en lang række underholdning. Uanset om vi taler dinner-musik, DJ, live-musik, tryllekunstnere, danseshows eller komik, så sørger vi for, at I får det bedste!

Tøjhusmuseet er opført Christian d. 4. fra 1598 til 1604, og ligesom dengang opbevarer museet våben og krigstøj.

Det er også muligt at afholde temafester, som inkluderer rundvisning, foredrag, underholdning og forplejning præget af historien.  

Jeres firmajulefrokost i Kanonhallen bliver skræddersyet efter Jeres ønsker og budget. Kontakt os og få et uforpligtigende tilbud på en magisk julefrokost. 

Læs mere...