array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Firmajulefrokost i Dansesalen

Firmajulefrokost i Dansesalen

Favorit

Klassisk festlokale i Dansesalen til firmajulefrokosten
Vil I gerne holder firmaets julefrokost med stil centralt på Frederiksberg? Vi kan tilbyde Jer det flotte festlokale, som ikke kun har stil og klasse, men også ligger centralt på Frederiksberg.

Vi tilbyder også firmafester på denne lokation og sammensætter jeres firmafest ud fra jeres ønsker, forventninger og budget.

Den gamle dansesal er opført i 1929 og fremstår lys og elegant. Stilen er klassisk med en fuldendt finish, her er højt til loftet, som komplimenteres af sildebensparketgulv og god belysning.

Vores eventbureau er Jeres garanti for en vellykket fest. Vores gode forbindelser skaffer Jer de bedste tilbud på et stort udbud af catering.

Ønsker I underholdning til Jeres firmajulefrokost, kan vi tilbyde alt lige fra dinner-musik, danseshows/undervisning, DJ’s, komik eller tryllekunstnere. Det er også muligt med underholdning, som forbinder teambuilding og socialt samvær.

Kontakt os, så vi kan skræddersy vores julekoncepter til Jeres virksomhed, eller specialdesigne en fest efter Jeres egne ønsker.

Læs også om vores andre festlokaler i København eller kontakt os, og hør meget mere om mulighederne, der passer godt til lige akkurat jeres fest-ideer.

Læs mere...