array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Bourbon smagning

Bourbon smagning

Favorit

Bourbon is back!
Den amerikanske whisky har fået et comeback de sidste år. Det er på tide, at den gyldnes drik får sin berettiget plads i barskabet.

Det siges, at Bourbon smagsmæssigt ligger mellem skotsk malt og caribisk rom?

I har nu muligheden for at lære whiskyen godt at kende og identificere de forskellige smagsnuancer.

Bourbon eller Bourbon whisky er opkaldt efter det gamle Bourbon County i Kentucky, USA.

Den høje kvalitet på whisky fra det område var med til, at Bourbon blev en kvalitetsbetegnelse.

Bourbon whiskyen er karakteriseret ved at være fremstillet i USA, men bliver stadigvæk fortrinsvist produceret i Kentucky.

Den skal være destilleret på minimum 51 % majs. Den skal være lagret på nye fade, som er fremstillet af amerikansk hvid-eg og blevet brændt indvendigt.

I kan evt. vælge at kombinere Jeres Bourbon smagning med en lækker menu. I vil opleve, hvordan drikken komplementerer maden og det hele indgår i højere enhed.

Er I mere interesseret i avanceret spiritus, anbefaler vi en Calvados, Grappa eller Armagnac-smagning.

I kan evt. afholde flere smagninger over en periode. I får selvfølgelig et samlet godt tilbud, samt en lærerig og spændende introduktion til de forskellige typer. 

Læs mere...