array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Festlokale Østerbro Festlokale Østerbro

Festlokale Østerbro

Favorit

Her er mulighed for at leje lokalet og selv medbringe drikkevarer. Lokalet som ligger centralt på Østerbro i gå afstand til Svanemøllen station er fremstår nydeligt og består af 2 lokaler hvor det ene lokale kendetegnes ved en enorm lang og flot bar i italiensk marmor.

I lokalerne forefindes også stort køkken så ved udlejning kan selv medbringes egen kok.

Book hele festen hos udlejer eller lej blot lokalet og stå for resten af festen selv. God beliggenhed og nydelige rammer til jeres firmaarrangement.

De smukke lokaler har tidligere været brugt til designer-restaurant og kan ikke sammenlignes med traditionelle selskabslokaler.

Prisen for leje udgør kr. 10.000,- for 24 timers leje samt tilkøb af opsynsmand kr. 200,- pr. time. Ved ungdomsfester kræves tilkøb af vores vagter.

Lokalerne er også velegnede til alt fra konferencer og dagsmøder til bryllupsfester og fødselsdage.

Find også andre festlokaler i København her.

 

Det er på alle måder nemt for dig at holde jeres fest hos os, og du behøver ikke tænke på noget som helst. Stedet indeholder alt fra service til isterningmaskine og fadølsanlæg. På den store udendørs terrasse kan gæsterne nyde en drink fra den professionelle bar.

Beliggenheden er helt perfekt, uanset om man kommer med bil eller offentlig transport. Der er fri parkering, og lokalerne ligger 5. minutter fra s-tog og busser kører lige til hovedøren.

Ejerne har en bred erfaring med at løse opgaver for private selskaber og virksomheder, så uanset hvilket ønske I måtte have, så spørg endelig. Så finder de en løsning, der passer til jeres event eller fest.

Hvis det ønskes sammensætter vi gerne en festpakke ud fra jeres ønsker og budget. Se også festlokaler og venues.

Læs mere...