array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Falsk medarbejder

Falsk medarbejder

Favorit

Den falske medarbejder tager fusen på alle
En falsk medarbejder kan være med til at sætte fokus på ønskede temaer. Men grundlæggende set er den falske medarbejdere et festligt indslag til firmafesten, på workshoppen eller måske til konferencen, som falsk konsulent.

Den falske medarbejder vil dukke op til eventet og deltager umiddelbart på lige fod som Jer andre. Måske har "medarbejderen" været en tur forbi kontoret nogle dage før, men det kan også være første gang medarbejderen skal møde sine ”nye kolleger”.

Som arrangementet skrider frem, bliver det tydeligt, at det vist ikke er en helt normal medarbejder. Der vil være flere og flere tegn på, at der er noget galt.

I bestemmer på forhånd, om den falske medarbejder er den nye ”direktionssekretær” eller måske er Jeres nye salgskonsulent, som skal debutere med en peptalk ved Jeres event.

Den falske medarbejder er i virkeligheden en dygtig skuespiller, som agerer ud fra et ”manuskript”. Dvs. skuespilleren er blevet fodret med relevant information og har derudfra skabt en karakter og personlighed.

Det er virkelig god underholdning, hvor I måske vil blive forarget og overrasket, indtil den falske medarbejders sande identitet bliver afsløret.

Alternativer til den falske medarbejder er bl.a. de falske tjenere eller I kan leje en skuespiller til at den ønskede rolle. 

 

 

Læs mere...