array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
F16 simulator

F16 simulator

Favorit

F-16 simulator gør dig til luftens helt
I denne F-16 simulator bliver du luftens ubestridte hersker. Det starter allerede, når du sætter dig til rette i cockpittet.  Hurtigt mærker du suset på både krop og sjæl.

Det er så virkeligt, som det næsten kan blive. Cockpittet er en tro kopi af det i et ægte F-16 fly. Her er ægthed ned til de mindste detaljer, hvad angår instrumentering og funktion.

Du vil være helt i jagepilotens sæde, når du sidder foran 600 cm brede og 150 cm høje skærme, der virker som cockpittets vinduer. Den flotte grafik vil give dig en virkelighedstro oplevelse af at kigge ud under en flyvning.

Inden du ”letter” vil du modtage de væsentligste instruktioner. Under ”flyvningen” vil du ligeledes få vejledning og råd fra en erfaren fly-instruktør.

Det er dig som er kaptajnen og du vælger din egen mission, hvor du f.eks. flyver over Danmark. Du kan også udfordre en kollega, som også sidder i en F-16 simulator, til en nervepirrende luftkamp. Det er nervepirrende realistisk.

Et F-16 Fighting Falcon fly er et amerikansk enmotoret, ensædet multirolle-kampfly. F-16 flyet findes i forskellige versioner og bliver stadigvæk brugt i kamp.

Denne helt unikke F-16 simulator giver dig en helt utrolig virkelighedstro fornemmelse af, hvordan jagerpiloten oplever sin flyvning.  I får en særlig mulighed for at prøve en simulator, som sædvanligvis ikke er for privatpersoner.

Vi kan også tilbyde Formel1 simulator, hvis I gerne vil "være på jorden". 

Læs mere...