array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Eventhall Eventhall Eventhall Eventhall Eventhall

Eventhall

Favorit

Byens bedste legeplads for drengerøve og friske piger…
Eventhall er en voksen legeplads for alle, hvor der tilbydes Events, Teambuilding, Polterabends, Paintball og udlejning af eventudstyr. Få en anderledes oplevelse med utraditionelle aktiviteter bl.a. Europas første indendørs Paintball bane med pistoler og buer til firmaevents og private arrangementer, der ønsker action og underholdning. På alle tider af døgnet, skaber vi rammerne for at I kan have det sjovt med spændende aktiviteter til en fair pris.

Brænder du for action, sjov, paintball, MEGAfodbold, Sumobrydning, Sonic Scream, Nail buster, Bungeebasket, Gladiatorkamp, Tovtrækning, MEGAdart og mange flere aktiviteter, så kæmp imod venner, familie og kollegaer i Eventhall. Prøv det nyeste indenfor paintball på vores indendørs bane i Århus. Som de første i Europa introducerer Eventhall - Airow paintball (paintball med buer) og Hellfire paintball (paintball med pistoler).

Eventhall tilbyder firmaevents, firma arrangementer og events for private med bl.a.:
Teamsession, mødelokale, netværksgrupper, teambuilding, foredrag, julefrokost, polterabend, kvindeaften, herretur, blå mandag, fødselsdag og workshops. Eventhall kan stå for hele arrangementer med spisning og buffet efterfølgende, til en sjov og spændende dag.

Life is about having fun…

 

Eventet er helt igennem genialt som firmaevent. Se lignende firmaevents andre steder i landet.

Læs mere...