array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Enarmede Tyveknægte

Enarmede Tyveknægte

Favorit

Fristende, frække enarmede tyveknægte
En enarmet tyveknægt bliver med garanti et hit!

Det er spillemaskinen, som kan underholde ved fredagsarrangementet, til temafester som Las Vegas og Gangster, eller til Jeres næste kasino event. Så find den indre spilledjævel frem – her er underholdning til flere timer.

Der vil helt sikkert blive rift om de enarmede tyveknægte, da de har en nærmest magnetisk effekt. Det er spænding med hurtig gevinst. Derfor er det en sjov form for underholdning.

Den enarmede tyveknægt blev opfundet i San Francisco i 1887. Det var en revolution inden for spillermaskiner, både pga. teknikken, men også fordi, at man rent faktisk kunne vinde mønter. Siden da har Las Vegas været med til at gøre maskinerne berømte.

De enarmede tyveknægte kan være et festligt indslag til Jeres firmajulefrokost eller fest. Det er også en gevinst på Jeres medarbejderdag og kan med fordel lejes sammen med en 80er spilleautomat.  

Enarmede tyveknægte er også et god supplement til  Virtual Racing, hvor I kommer til leve Jer helt ind i spillet. Det er timevis af underholdning for store og små.

Vi leverer, opstiller og afhenter de enarmede tyveknægte, så de er lige til at gå til. 

Læs mere...