array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Elvis Show

Elvis Show

Favorit
Elvis show – The King is alive
Siden Elvis Presley døde i 1977, har der været spekulationer mht. om han nu VIRKELIG var død. Når I oplever et Elvis show, kan vi godt forstå, hvis I føler tvivlen banke på. Det er god musik, som del af et super godt show. 
 
Vores Elvis-efterligning er ikke kun en kopi af ”the real thing”. Her er følelser og passion bag bakkenbarterne og den rigtige Elvis-attitude. Selvfølgelig er outfit helt i top, når det bliver kombinerede med de rigtige hoftebevægelser og en den helt rigtige Elvis stemme… A King is born! 
 
Elvis er født d. 8. januar 1935 i Mississippi, USA. Som sanger, guitarist og filmskuespiller, blev han kendt som The King of Rock’n roll – eller ”The King”. Der er mange årsager til, at Elvis fik så står betydning for pop og rockmusikkens udvikling.
Men som Beatles-medlemmet John Lennon udtalte: ”… før Elvis var der ingenting, og hvis der ikke havde været en Elvis, ville der heller ikke have været nogen Beatles.”  
 
Vi råder og flere Elvis-efterligninger i forskellige prisklasser som optræder solo eller med band.
 
Et Elvis show sætter gang i enhver fest og er især populær underholdning ved vores Oscar og Las Vegas temafester.   
Læs mere...